Jobbjet-nätverket inom vård, hälsa, skola och förskola. Jobbjet Media Group´s nätverk består av flera svenska webbsajter
ETT URVAL AV VÅRA WEBBPLATSER:

VERTIKALER

Våra hemsidor är indelade i olika vertikaler. Detta för att du som vill platsannonsera hos oss når din målgrupp mer effektivt med vertikalstyrning.

Platsannonsera genom Jobbjet Media Group.

Med vår vertikalstyrning exponeras du effektivare mot exakt rätt målgrupp.

 • Snabbt, enkelt och effektivt

  Din platsannons publiceras snabbt samma dag.

 • Riktade mailutskick

  Din platsannons skickas till kandidater som matchar din profil.

 • Högre kvalité och relevans

  Besökarna på våra nischade sajter har högre relevans och kvalité jämfört med generella jobbsajter

 • Vertikalstyrning & Digital marknadsföring

  Jobbjet erbjuder expertis och vägledning till kunder som vill exponera sina annonser bredare genom vårt vertikala webbsajt-nätverk.

 • Employer Branding

  Jobbjet lägger stor vikt på kundens profilering och exponering i alla våra tjänster och erbjuder här flera tilläggstjänster.

 • Trygghetsgaranti & Service

  Om din annons inte gett resultat så finns möjlighet till mer exponering.

Jobbjet grundades 2012 av ett team experter inom media, digital rekrytering och marknadsföring. Vi består av ett nätverk av nischade sajter inom vård, hälsa, skola och förskola som drivs av Jobbjet Media Group. Vi såg ett stort behov för arbetsgivare inom dessa sektorer att snabbt komma i kontakt med kvalitativa kandidater enkelt och kostnadseffektivt.

Med våra sajter önskar vi vara en digital mötesplats för Arbetsgivare och Kandidater som ska hjälpa till att minska personalbristen inom svensk vård, hälsa, skola och förskola. Vi tror också att man som arbetsgivare måste profilera sig mer för att nå ut till rätt kandidater. Där assisterar och vägleder vi våra kunder med vår expertis inom Employer Branding, Sociala medier och Google Ads.

Vårt mål är att skapa mervärde för våra kunder och bygga relationer baserade på respekt, ansvar och högklassighet med medarbetare, kunder och andra affärskontakter – och göra det på ett miljömässigt, jämställt och socialt ansvarsfullt sätt.

Samtliga våra medarbetare har relevant utbildning och erfarenhet från de arbetsområden de jobbar inom. Vi arbetar alltid långsiktigt, etiskt och tror på kvalité framför kvantitet.

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Vad gäller ditt ärende? (obligatorisk)
AnnonseringPrisförslagSupportÖvrigt


Vi hittar den rätta lösningen för dig.

Gör som många andra kunder och hitta precis rätt kandidater med Jobbjet Media Group´s nätverk du också.