Flyttjobb.se - Ägs och drivs av Jobbjet Media Group AB

Nischade specialist sajter - Våra hemsidor är nischade och indelade i olika vertikaler. Detta så att du som vill annonsera hos oss når din målgrupp snabbare, enklare och mer effektivt.

Vårdjobb.nu ägs och drivs av Jobbjet Media Group AB sen 2022. Verksamheten grundades av ett team experter inom media, digital rekrytering och marknadsföring. Vi såg ett stort behov för arbetsgivare inom vissa sektorer att snabbt komma i kontakt med kvalitativa kandidater enkelt och kostnadseffektivt.

Med våra sajter önskar vi vara en digital mötesplats för Arbetsgivare och Kandidater som ska hjälpa till att minska personalbristen inom dessa områden. Vi tror också att man som arbetsgivare måste profilera sig mer för att nå ut till rätt kandidater. Där assisterar och vägleder vi våra kunder med vår expertis inom Employer Branding, Sociala medier och Google Ads.

Vårt mål är att skapa mervärde för våra kunder och bygga relationer baserade på respekt, ansvar och högklassighet med medarbetare, kunder och andra affärskontakter – och göra det på ett miljömässigt, jämställt och socialt ansvarsfullt sätt.

Samtliga våra medarbetare har relevant utbildning och erfarenhet från de arbetsområden de jobbar inom. Vi arbetar alltid långsiktigt, etiskt och tror på kvalité framför kvantitet.

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Vad gäller ditt ärende? (obligatorisk)
AnnonseringPrisförslagSupportÖvrigt