Köpings kommun

Översiktsvy

  • Aktiva jobb 0
  • Kategorier Vård- och omsorg

Beskrivning av verksamheten

Osäker på varför du ska välja Köpings kommun som arbetsgivare? Det finns många fördelar, och vårt arbete med att satsa på våra medarbetare utvecklas ständigt!

Nära till jobbet, nära på jobbet

Om man frågar de som arbetar hos oss varför de trivs så är närhet ett ord som återkommer om och om igen.

Det är lätt att pendla hit. Många av våra medarbetare bor i Eskilstuna, Västerås, Örebro eller grannkommuner som Hallstahammar och Kungsör.

En ”lagom stor” kommun gör att närheten också återkommer i jobbet. Det går att få en övergripande bild av organisationen, det går att ta ett helhetsgrepp och det är inte något stort gap mellan ledning och medarbetare.

En lagom stor kommun där du får ta brett ansvar

Att vara lagom stor gör också att kommunen är tillräckligt stor för att ha en stor bredd i yrkeskategorier. Hos oss kan du arbeta som arkitekt, badpersonal, förskollärare, miljöinspektör, sjuksköterska, trafikingenjör och nästan allt däremellan!

Men vi är inte så stora att du blir borttappad eller begränsad till ett enda litet område – i en lagom stor kommun är det fördel att vara mångsidig, och du får ofta arbeta med projekt från start till mål, eller i brett samarbete med andra yrkeskategorier.