Region Gävleborg

Översikt

  • Publicerat 1 januari 1900
  • Publicerade Jobb 0

Beskrivning Av Företaget

Region Gävleborg som arbetsgivare

Region Gävleborg erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en spännande arbetsmiljö. Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i.

Hos oss i Region Gävleborg får du utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med många personalförmåner.

Din hälsa är viktig för oss. Du får tillgång till fina träningslokaler, friskvårdspersonal som hjälper dig om du vill och friskvårdsbidrag.

Vill du forska finns det goda möjligheter att få stöd och handledning. Centrum för forskning och utveckling samarbetar bland annat med Uppsala universitet och Högskolan i Gävle.

Hälso- och sjukvård utgör den största delen av Region Gävleborgs verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom folktandvården som drivs som ett bolag ägt av Region Gävleborg.

Vi bygger för framtiden och satsar mycket på nya och bättre lokaler de kommande åren. Primärvården är väl utbyggd med hälsocentraler över hela Gävleborgs län. Klinisk träningsverksamhet finns på flera platser i länet och vårt kliniska träningscentrum finns i Gävle.

Vi jobbar för ett livskraftigt Gävleborg med hjälp av vår värdegrund: respekt och ödmjukhet, öppenhet och ärlighet samt professionalism och ansvar.

Med cirka 6500 anställda är Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg.

Välkommen!