DOZ Apotek

Översiktsvy

  • Aktiva jobb 3
  • Kategorier Apotek

Beskrivning av verksamheten

DOZ Apotek har drygt 70 apotek runt om i Sverige. Vår ambition och vision är att alla skall få råd till en bättre hälsa. Vi är en nytänkande apotekskedja som genom rådgivning av kvalificerade farmaceuter och egenvårdspecialister, noga utvalda tjänster och prisvärdhet vill ge råd till en bättre hälsa – i dubbel bemärkelse. DOZ Apotek vill finnas tillgänglig för alla kunder när och där de vill handla och erbjuder utöver fysiska apotek även en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård.

Med drygt femhundra medarbetare gör vi skillnad tillsammans – varje dag! Vårt engagemang bygger på fem värderingar där vi tillsammans är nytänkande, tar ansvar, visar respekt och har alltid kunden i centrum.

Välkommen till sveriges nyaste apotek

Som medarbetare hos DOZ Apotek välkomnas du till en platt organisation med korta beslutsvägar och en nytänkande miljö. Det ger dig en möjlighet att vara med och påverka din egen och verksamhetens utveckling. Som medarbetare hos oss får du alla förutsättningar för att växa. Allt är upp till dig och din förmåga, det viktiga är att du ser utmaningar som möjligheter och har en stark vilja och ambition. Vår arbetsmiljö kännetecknas av att vi har högt i tak, omtanke om varandra där vi både samarbetar och stöttar varandra.

DOZ Apoteks vision

Alla ska få råd till en bättre hälsa

Våra värderingar

Tillsammans

Värdesätter teamet, arbetsglädjen och ser samarbetet som den största styrkan.

Nytänkande

Inspirerar med vilja att förändra, utveckla och förbättra.

Ansvar

Tar ansvar för handlingar och sitt arbete.

Respekt

Möter människor med respekt och omtanke

Kunden i Centrum

Har kundens bästa i åtanke i allt du gör.