Utvalda

Söderhamns kommun

Översiktsvy

  • Aktiva jobb 0
  • Kategorier Vård och hälsa

Beskrivning av verksamheten

Bli en av oss

Vill du vara med där allt händer och göra skillnad för andra människor? Vill du göra Söderhamn ännu bättre? Bra – det vill vi också.

Vi finns till för Söderhamnarna i livets alla skeenden, i både vardagliga och livsavgörande situationer. Söderhamns kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera.

Alla kommunmedborgare är på något sätt beroende av vårt arbete, utifrån sina behov och sin unika livssituation.

I Söderhamns kommun arbetar ca 2 500 personer, fördelat på 217 olika yrkesroller. Alla är lika viktiga för att vi ska kunna ge bästa tänkbara service till Söderhamnarna. Biståndshandläggare, energi- och klimatrådgivare, socialsekreterare, controller, VA-ingenjör, kulturkonsulent, kock, näringslivsutvecklare eller badmästare är bara några av alla yrkesroller som gör att vardagen fungerar för alla söderhamnare. Varje dag. Dygnet runt. Året runt. Vår senaste medarbetarundersökning visar att 93 procent av oss känner att vårt arbete är meningsfullt.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt fantastiska team!

Jobba inom vård och omsorg

Att jobba med vård och omsorg innebär att du gör skillnad för andra personer varje dag. Dessutom är alla dagar olika och du får hantera många olika situationer.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas inom olika områden.
Inom Söderhamns kommuns vård- och omsorg finns ett stort antal yrken och uppdrag inom ett ännu större antal verksamheter. Merparten av alla medarbetare inom vård och omsorg arbetar ute i verksamheterna. Det gäller till exempel undersköterskor, sjuksköterskor, personlig assistent och fysioterapeut.

Olika verksamheter och arbetplatser

Eftersom vi har så många olika arbetsplatser och verksamheter har du över tid möjlighet arbeta inom många olika typer av verksamheter, människor och kollegor. Du kan arbeta med människor i olika åldrar och olika skeenden i livet från unga barn till äldre vuxna.